Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je takih, ki jih lahko rešimo sami.«
(Lyndon B. Johnson)

Spoštovani starši!

Počitnice se iztekajo  in pred nami so izzivi in priložnosti novega šolskega leta. Vsako  šolsko leto je zgodba zase, z novimi, zahtevnejšimi  vsebinami, številnimi dogodki, zapleti in razpleti ter težko pričakovanim zaključkom. Prepričani smo, da bomo s prizadevnim delom, medsebojnim spoštovanjem in podpiranjem tudi letošnjo zgodbo peljali  k  zastavljenim ciljem. Kakovosten pouk,  pozitivna klima in dobri medsebojni odnosi, predvsem pa dobri učni dosežki nam bodo glavno vodilo skozi  leto.

Spoštovani starši, vaša vloga pri vzgoji in razvoju otrok je nenadomestljiva, zato si z vami želimo razvijati sodelovalen odnos, ki naj  temelji  na medsebojnem  zaupanju in odgovornosti do otrok.  Spodbujajte ga, motivirajte ga, predvsem pa mu bodite za vzor.

Želimo vam zadovoljno in uspešno šolsko leto 2022/23  in  verjamemo, da se bomo ob zaključku veselili naših skupnih uspehov.

Prilagamo še nekaj napotkov za lažjo izvedbo prvega šolskega dne:

Svečan sprejem naših štirinajst prvošolcev in prvošolk se bo pričel ob 9.30 na asfaltnem igrišču pri šoli.  Ostali naši šolarji začno pouk po četrtkovem urniku. Zberejo se v matičnih učilnicah. S  sabo naj prinesejo šolsko torbo z vsemi šolskimi pripomočki in copate. 

Za šolsko prehrano bo za vse naročnike poskrbljeno že prvi šolski dan. Za prijavljene učence 2. – 5. razreda bo organizirano podaljšano bivanje ter jutranje varstvo od 6. ure dalje.

Vozni red šolskega avtobusa bo enak kot lansko šolsko leto.

Za vsa dodatna vprašanja, predloge in pobude smo vam učiteljice vedno na voljo po vseh ustaljenih komunikacijskih poteh.

Lep preostanek poletno-počitniških dni in se vidimo prvega septembra na podružnici!

 

Kolektiv POŠ Blagovna

 

 

 

Dostopnost