Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je takih, ki jih lahko rešimo sami.«
(Lyndon B. Johnson)

Dragi učenci in učenke, spoštovani starši!

Počitnice se iztekajo  in pred nami so izzivi in priložnosti novega šolskega leta. Vsako šolsko leto je zgodba zase, z novimi  vsebinami, številnimi dogodki, zapleti in razpleti ter težko pričakovanim zaključkom. Prepričani smo, da bomo s prizadevnim delom, medsebojnim spoštovanjem in podpiranjem tudi letošnjo zgodbo  peljali  k  zastavljenim  ciljem.

Tudi to šolsko leto bo drugačno od običajnih let. Zaradi širjenja virusa dela še vedno ne moremo organizirati tako, kot bi si želeli. Šolsko leto bomo začeli po modelu B. Po tem modelu smo tudi zaključili preteklo šolsko leto. Model predvideva pouk za vse učence v šoli ob upoštevanju določenih prilagoditev in ukrepov za preprečitev širjenja okužbe.

Želja nas vseh je, da bi delo v tem šolskem letu vseskozi potekalo v šoli, zato je pomembno, da čim bolj upoštevamo vse ukrepe za preprečitev širjenja okužbe. Le tako nam bo uspelo ohraniti šolo vseskozi odprto.

Dragi učenci, potrudite se po svojih najboljših močeh ter odgovorno in skrbno opravljajte svoje  šolske in druge obveznosti, z zavedanjem, da  je znanje bogastvo, ki vam ga nihče ne more vzeti.

Spoštovani starši, vaša vloga pri vzgoji in razvoju otrok je nenadomestljiva, zato si z vami želimo razvijati sodelovalen odnos, ki naj  temelji  na medsebojnem  zaupanju in odgovornosti do otrok. Ob enem pa ste s svojim vedenjem in ravnanjem vzor svojim otrokom.

Želimo vam zdravo in uspešno šolsko leto 2021/22!

Kolektiv podružnice Blagovna

 

Share on Facebook
Dostopnost